Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Οι Κεμαλικοί Ναζί -Γκρίζοι Λύκοι αρνητές της Γενοκτονίας


Θ. Μαλκίδης

Οι Κεμαλικοί Ναζί -Γκρίζοι Λύκοι ποινικοί εγκληματίες και αρνητές της Γενοκτονίας!

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει το έγκλημα της Ύβρεως που συντελέστηκε με την   επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου Γιλντιρίμ στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη. Είχαμε αναφέρει το έγκλημα της Ύβρεως που συντελέστηκε με την   επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου Γιλντιρίμ στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Θράκη. Για τις  συζητήσεις του με τους "αρμοδίους" Ελλαδίτες προτείναμε τα αυτονόητα, δηλαδή, μεταξύ των άλλων, να τεθεί  το αίτημα  αναγνώρισης της Γενοκτονίας και η απελευθέρωση του Γιάννη- Βασίλη Γιαιλαλί. Αυτά όμως όχι μόνο δεν έγιναν αλλά ήρθε και η πρόκληση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Milliyet, οι Τουρκικές αρχές προέβησαν  σε διάβημα προς τον Έλληνα επιτετραμμένο  στην Άγκυρα για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας .

Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου εξαπέλυσε επίθεση μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο εναντίον της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, βάσει των όσων αναφέρει η Milliyet, ο κ. Τσαβούσογλου απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του CHP, Χουσνού Μποζγκούρτ τόνισε ότι στην Ελλάδα καταβάλλονται προσπάθειες για «παραποιημένη αφήγηση της ιστορίας εναντίον της Τουρκίας με το να κρατούν ζωντανούς από το 1970 μέχρι σήμερα αβάσιμους ισχυρισμούς περί Γενοκτονίας».

Επίσης, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για «εμμονικούς ισχυρισμούς εναντίον της τουρκικής Ιστορίας και Ταυτότητας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» 

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ενημέρωσε την Τουρκική Εθνοσυνέλευση ότι η Άγκυρα διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις δηλώσεις που αφορούσαν «το έθνος μας και τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Ατατούρκ»....